Kosaram
Regisztráció
Címsor díszitőelem

Vásárlási feltételek

Címsor díszitőelem

1. Általános rendelkezések

A jelen szerződéses feltételek a Petrányi Pince elektronikus, on-line boltjában történő vásárlásra érvényesek, a jelen feltételek alapján kötött szerződés elektronikus úton történő szerződéskötésnek minősül, a szerződés . Kizárólag 18 éven felüli személyek megrendeléseit áll módunkban elfogadni, és a megrendelt termékeket a szállítás során kizárólag 18 éven felüli személyeknek áll módunkban átadni. A vásárláshoz a honlapon történő regisztráció szükséges. A jelen szerződéses feltételek elfogadásával és a megrendeléshez szükséges adatok megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Petrányi Pince személyes adatait a jelen szerződés elválaszthatatlan részét képező adatvédelmi tájékoztatónak megfelelő módon kezelje, feldolgozza. A jelen honlapon keresztül történő megrendeléssel létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek. A szerződés nyelve magyar.

2. Megrendelés menete

A megrendelni kívánt termékeket a darabszám meghatározását követően a „kosárba” gomb megnyomásával lehet kiválasztani. A megrendelni kívánt termékek kiválasztását követően a „kosár tartalma” gombra kattintva lehet ellenőrizni és módosítani a kosár tartalmát. A kosár tartalmának ellenőrzését követően a „folytatás a pénztárhoz” gombra kattintva a megrendelő adatait kell kitölteni; a csillaggal megjelölt adatok kitöltése kötelező. Ugyanezen az oldalon választhatja ki a szállítás és fizetés módját is. A rendelési adatok kitöltését és ellenőrzését követően a „rendelés” gombra kattintva küldheti el megrendelését. A „rendelés” gombra kattintás egyúttal a jelen szerződéses feltételek kötelező érvényű elismerésének is minősül. A pontatlan, illetve hibás adatok megadása miatt felmerült esetleges késedelemért, szállítási nehézségekért a bárminemű felelősséget a Petrányi Pince kizárja. A szerződés a megrendelés visszaigazolásával jön létre, mely visszaigazolást az Ön által megadott e-mail címre küldjük. Amennyiben 48 órán belül nem kap e-mail útján visszaigazolást, mentesül az ajánlati kötöttség alól.

3.Szállítás feltételei

a. Személyes átvétel: a megrendelt termékeket – választása szerint – személyesen átveheti:

- a 8229 Csopak, Homokbánya u. 31 címen, előzetesen telefonon (06 30 563 2085 telefonszámon) egyeztetett időpontban

- a 1112 Bp., Budaörsi út 179. címen, előzetesen telefonon (06 30 515 7953 telefonszámon) egyeztetett időpontban

b. Kiszállítás Budapest és vonzáskörzetébe: Budapesten és vonzáskörzetében választhatja házhozszállítási szolgáltatásunkat. A szállítást a megadott kiszállítási címre, de nem szükségszerűen a megrendelő részére végezzük. A szállítást előzetes telefonos egyeztetés alapján 3 munkanapon belül, 9 óra és 16 óra között végezzük. Amennyiben csak meghatározott napszakban tudja átvenni a megrendelt termékeket, azt a megrendelés elküldésekor jelezni köteles, a „megjegyzések” rovat megfelelő kitöltésével. Amennyiben a megrendelt árut nem veszi át senki a szállítás helyén, úgy megkíséreljük felvenni a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen az újabb szállítás időpontjának egyeztetése érdekében, mely esetben a szállítás határideje 8 munkanapra növekszik.

c. Postai utánvétel Budapesten és vonzáskörzetén kívül: Budapesten és vonzáskörzetén kívüli megrendelés esetén törékeny csomagként postai utánvétellel történik a szállítás, melynek díja megegyezik a mindenkori postai díjszabással. A szállítás egyéb feltételeire (átvétel módja, szállítás ideje, napszaka, átvétel meghiúsulása, ismételt kézbesítés, stb.) szintén a mindenkori postai szabályok az irányadók. A postai szállítás esetleges késedelméből eredő károkért a Petrányi Pince a felelősségét kizárja.

A szállítás meghiúsul, ha (i) akár az első szállítás megkísérlésével is megtagadják az átvételt, mely esetben második szállításra nem kerül sor, ha (ii) a második szállítás alkalmával sem veszi át senki a megrendelt árut a szállítás helyén. A szállítás meghiúsulása esetén a szerződés lehetetlenül, melyről e-mail útján értesítjük.

 

Külföldre történő megrendelést sajnos nem áll módunkban teljesíteni.

4.Fizetési feltételek, árak

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

  1. Személyes átvétellel történő vásárlás esetén készpénzzel
  2. Postai kézbesítés esetén utánvétellel

 

Az áru szállítását csomagként a Magyar Posta végzi a mindenkori díjszabás szerint. 2 karton mennyiségig  bruttó: 2880 Ft

 

Áraink minden esetben forintban értendők, bruttó árakat jelentenek, és tartalmazzák az Áfát. A termékek ára a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Petrányi Pince a termékeket a vételár hiánytalan kiegyenlítése esetén adja át, addig a tulajdonjogot fenntartja.

5. Szavatosság

Szavatoljuk, hogy termékeink megfelelnek a szőlőtermesztésről és a borgazdálkodásról szóló 2004. évi XVIII. törvényben meghatározott követelményeknek. Az átvétel alkalmával a megrendelő azt köteles ellenőrizni, hogy a leszállított áru sérült-e. Amennyiben a szállítás során megrendelő ezt elmulasztja ellenőrizni, utólag nem támaszthat szavatossági igényt a szállításból eredő sérülésekből fakadóan. A megrendelt termékek minőségével kapcsolatos szavatossági igényét haladéktalanul, legkésőbb a szállítás napját követő két hónapon belül  jelentheti be e-mailen. Szavatossági igényként elsődlegesen kijavítást, illetve ha ezt a megrendelt termék jellege nem teszi lehetővé, kicserélést kérhet, másodlagosan árleszállítást igényelhet, illetve elállhat a szerződéstől, azzal, hogy jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. Kicserélés esetén 15 napon belül vállaljuk a kicseréléssel érintett termékek szállítását.

6.Elállás

A visszaigazolással létrejött szerződéstől legkésőbb a szállítás megtörténtét követő 8 napon belül lehet e-mailben, indoklás nélkül elállni. Ebben az esetben a megrendelőt terhelik az áru visszajuttatásával járó költségek, a már megfizetett vételár visszafizetése a visszaküldött áru hozzánk történő hiánytalan és hibátlan megérkezését követő 8 napon belül történik.

Friss hírek

Kedves Vendégeink, A pestiek ne feledjék, szombaton a Corinthiában is találkozhatnak két borunkkal, ahol illusztris társaságban…

Közeleg az év végi, karácsonyi céges összejövetelek ideje. Bizonyára Önnek is fontos, hogy kollégáival méltó módon, méltó helyen…

Kiemelt boraink

Termék fotó
Minőségi száraz fehérbor
2.300 FT
Termék fotó
Száraz fehérbor
3.450 FT
Termék fotó
Félszáraz fehérbor
2.500 FT